maanantai 23. kesäkuuta 2014

Yona on tiine!! / Yona is pregnant!!

Kävimme tänään Yonan kanssa odotetulla käynnillä eläinlääkärissä, nimittäin tiineysultrassa. Yonan ulkomuoto oli hieman antanut viitteitä siitä, että siellä voisi pieniä Jyry x Yona-pentusia olla kasvamassa, mutta kun jotain kovin odottaa ja toivoo, niin sitä saattaa jo nähdä omiaankin.... :)

Yona sai kelliä patjalla selällään ja eläinlääkäri ajeli hieman karvoja vatsalta, jotta ultraaminen onnistuisi helpommin. Mahassa oli nähtävissä useampia sikiöitä ja siinä ei varmasti edes vielä ollut kaikki, eikä ultra aina siitä määrästä niin tarkkaa kuvaa annakaan. Tärkeintä on, että Yona on siis tiine ja pentuja on tulossa useampi - ainakin tämänhetkisen tilanteen mukaan!! Nyt sitten jatkamme odottelua ja jännittämistä, laskettu aika pentujen syntymälle on tuolla heinäkuun toiseksi viimeisen ja viimeisen viikon vaiheilla. Alla pari kuvaa Yonasta eiliseltä - onhan se sitten ihan oikeasti tuo vatsanseutu hiukan tanakoitunut.... :)*************************

Today we finally got to go to long awaited veterinary visit with Yona - pregnancy ultrasound... I have been guessing, that judging by her appearance, she could be pregnant, but you can't be sure. In ultrasound, there was seen multiple puppies, so she IS pregnant!! I'm very happy!! :)

Puppies are due second last or last week of July, so we'll keep waiting... this is very exciting! Above is couple photos of Yona from yesterday.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti